Rock and Rolldansschool WestRock
 
 
 

Verbaas je vrienden met een swingende jive!
Sinds 1983 is dansschool Westrock de enige juiste plek in Den Haag en het Westland om  op de juiste manier Rock & Roll te leren dansen: de Jive, zoals men dat deed in de Fifties. Net als de dansers in de film ‘Rock arond the clock’.  In een gezellige ontspannen sfeer met de juiste muziek sta je voor je het weet te dansen en waan je je in de jaren vijftig. Neus lekker rond op onze site. 

Op diverse momenten in het jaar starten onze lessen. Regelmatig starten de nieuwe lessen. Binnenkort beginnen we met nieuwe lessen. Voor meer informatie kan je ons mailen. 
Nieuw! 
Dansles lekker ontspannen op het werk, bij uw vereniging of bij u thuis. We geven graag meer informatie hierover.

LET OP! DE NIEUWE DANSLESSEN BEGINNEN WEER!
Op dinsdag dansen we van 20.00 uur -21.00 uur voor gevorderden 1, 2. En van 21.00 uur - 22.00 uur voor beginners. Op woensdag dansen we van 20.00 uur -21.00 uur voor gevorderden 3, 4 en van 21.00 uur - 22.00 uur voor gevorderden 5, 6.
 
Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een (proef)les,  mail ons gerust!mailto:richard@westrock.nl?subject=onderwerp%20e-mailmailto:richard@westrock.nl?subject=onderwerp%20e-mailshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1

Word lid van

onze  hyves!